ONZE AANPAK

Een ruimte is pas echt af met het perfecte interieur. De juiste meubelstukken en inrichting maken het plaatje compleet. Real Tailors helpt u om uw droominterieur te realiseren. Wij maken uw interieur volledig op maat zoals u dat wenst, helemaal zoals u het in gedachten heeft. Wij bieden een totaaloplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Voor elke ruimte

Real Tailors is een bloeiend bedrijf dat doet wat het graag doet: interieurs op maat maken. Bij ons kan u terecht voor totaalprojecten van A tot Z. We zijn aannemer en interieurarchitect in één en hebben partners voor elke specialiteit. Een project stopt bij ons niet bij de afwerking van een ruimte, we richten die vervolgens ook volledig naar wens in. Zo krijgen we een leefruimte die tot in de details klopt: van indeling tot inrichting. In een interieur van Real Tailors zult u zich echt thuis voelen, dat is onze missie.

Tot in de details

Een realisatie van Real Tailors  is een interieur met hoogwaardige afwerking tot in de details. Real Tailors wenst u volledig te ontzorgen en coördineert alle werken. Elk project begint bij een gesprek, daarom komen wij bij u thuis om te kijken wat mogelijk is. We leren u graag beter kennen en zijn één en al oor voor uw visie en wensen. Zodra we een duidelijk beeld hebben van uw interieur maken wij een offerte op maat en een ontwerp in 3D. Zo krijgt u een duidelijk en overzichtelijk beeld van de geplande werken.

Vertel ons over uw droom

Vraag een huisbezoek aan en vertel ons over uw droom. Wij geven u vrijblijvend advies.

})(jQuery)